Sådan flytter du med til Nordisk Film+

Hvorfor skal jeg flytte min bruger?

Når Dansk Filmskat rykker ind hos vores nye streamingtjeneste Nordisk Film+ i uge 25, skal vi bruge din hjælp til at flytte.

På Nordisk Film+ får du et endnu større udvalg af danske film, og vi kan give dig en ny, forbedret brugeroplevelse. Vi kan dog ikke flytte din bruger fra Dansk Filmskat til Nordisk Film+, før du bekræfter, at du vil med over på Nordisk Film+ og samtidig opretter en ny adgangskode, der forøger sikkerheden på din konto.

Selvom du flytter til Nordisk Film+ nu, vil du også i nærmeste fremtid have adgang til Dansk Filmskat på alle de enheder, du er vant til.

Inden flyttedagen

Ændringer på din konto
Søndag den 19. juni fryser vi din konto på Dansk Filmskat, så du ikke længere kan foretage ændringer dér. Når din bruger er flyttet fra Dansk Filmskat til Nordisk Film+, kan du naturligvis ændre i dine oplysninger igen på Nordisk Film+.

Verificering af din e-mail
Det er nødvendigt, at du har adgang til den e-mail, du logger ind på Dansk Filmskat med, da du skal bekræfte, at du vil flytte din bruger til Nordisk Film+ på netop den e-mail. Hvis du ikke har den rigtige e-mail registreret og ikke har nået at opdatere din e-mail senest 18. juni, skal du kontakte vores kundeservice på kontakt@nordiskfilmplus.dk eller telefon +45 70 70 77 88. Så hjælper vi dig derfra.

Betalingsoplysninger
De betalingsoplysninger, du har knyttet til din Dansk Filmskat-konto, flytter vi med over på Nordisk Film+. Dit abonnement fortsætter til samme pris og fornyes automatisk, som du er vant til.

Opsigelse af abonnement
Fra søndag den 19. juni kan du ikke længere selv opsige dit abonnement på Dansk Filmskat via “Min konto”. Hvis du vil opsige, skal du derfor sende en e-mail til vores kundeservice kontakt@nordiskfilmplus.dk, eller vente til du har flyttet din bruger med over på Nordisk Film+, hvor du igen kan foretage ændringer og opsige dit abonnement.

På flyttedagen

Flyt din bruger

Hvis du har et aktivt Dansk Filmskat abonnement, sender vi dig en e-mail med et direkte link til at flytte din bruger. Du kan også flytte din bruger ved at logge ind på www.danskfilmskat.dk

Sådan flytter du din bruger fra Dansk Filmskat til Nordisk Film+:

1. Klik på https://auth.nordiskfilmplus.com/dk/da/signup
  1. Kort efter modtager du en e-mail fra os, hvor du skal klikke “Bekræft”, så vi ved, at det er din e-mailadresse.

1. Følg linket og indtast en adgangskode på minimum 10 tegn. Udfyld navn og evt. telefonnummer.

2. Bekræft betingelser og tilmeld dig evt. vores nyhedsbrev

3. Klik “Opret bruger” for at fuldende flytningen.

Når din bruger er oprettet på Nordisk Film+, modtager du en bekræftelse på e-mail.

Efter flytningen

Hvordan kan jeg se Nordisk Film+?
Du kan se Nordisk Film+ på TV via Chromecast og AirPlay, og på smartphone, tablet og computer. Vi tilføjer senere også Android TV, Apple TV og andre Smart-TV-modeller.

Du kan downloade Nordisk Film+ appen til iOS og Android.

NF%2B_App_store.png.            NF%2B_Google_Play.png

Hvad sker der med mit Dansk Filmskat-abonnement?
Du vil fortsat have adgang til danskfilmskat.dk og Dansk Filmskats apps, indtil vi er klar med nye Smart TV-apps på Nordisk Film+. Du betaler selvfølgelig IKKE dobbelt, men kun for dit abonnement hos Nordisk Film+, selvom du har adgang til begge tjenester.

Gammelt og nyt login
På Dansk Filmskat skal du fortsat logge ind med den e-mail og adgangskode, du tidligere har brugt. På Nordisk Film+ skal du bruge det nye login, du opretter dig med.