En ny og forbedret brugeroplevelse

Smugkig på Nordisk Film+

Her får du et smugkig på, hvordan Nordisk Film+ ser ud.
Du får en ny og forbedret brugeroplevelse, hvor du nemt kan finde en film, du har lyst til at se.

3 kanaler i én streamingtjeneste

Vi har givet Dansk Filmskat en grundig opgradering på Nordisk Film+ og givet de gode gamle film deres helt egen kanal/side, hvor de kan få al den kærlighed, de fortjener. På forsiden under HJEM finder du også nyere danske film og udvalgte titler fra Hollywood og vores nordiske naboer. De mindste kan slå sig løs i et særskilt børneunivers fyldt med underholdning for børn.

Nye funktioner

På Nordisk Film+ får du også en række nye funktioner:

• Se videre
    Få overblik over hvilke film, du er i gang med at se, og fortsæt hvor du slap.
  • Min liste
    Føj favoritter til din personlige liste, så du nemt kan finde og se filmene senere.
  • Se film offline
    Download film og serier til din mobile enhed og tag film med på farten uden at bekymre dig om internetforbindelsen.

Hvordan kan jeg se Nordisk Film+?

Fra start kan du se Nordisk Film+ på TV via Chromecast og AirPlay, og på smartphone, tablet, og computer. Vi tilføjer løbende også Android TV og andre Smart TV-modeller.

Du kan downloade Nordisk Film+ appen til iOS og Android.

NF%2B_App_store.png.            NF%2B_Google_Play.png

Læs mere om Nordisk Film+