Alt du skal vide om Nordisk Film+

Ny streamingtjeneste på vej: Nordisk Film+
Dansk Filmskat flytter inden længe til vores nye streamingtjeneste Nordisk Film+,
hvor du får mange flere danske film og en ny, forbedret brugeroplevelse.

Mange flere danske film
På Nordisk Film+ får du alle de elskede filmklassikere, som du er vant til i dag. Oveni kan du glæde dig til nyklassikere som Kærlighed ved første hik, Kun en pige og Krummerne og danske film fra de seneste år, f.eks. Jagtsæson, Ternet Ninja og Afdeling Q-filmene. Læs mere

Underholdende børneunivers

Ud over et større filmudvalg kan du også slippe de mindste løs i et særskilt børneunivers fyldt med underholdning for børn i alderen 0-9 år. Både store og små kan nemlig glæde sig til gamle og nye familiefilm i alt fra Bennys badekar til de nyere Far til fire-film. Dertil også massevis af afsnit fra elskede børneserier som Jungledyret Hugo, Rasmus Klump og Magnus og Myggen.

En ny og forbedret brugeroplevelse

Du kan også se frem til en mere brugervenlig streamingtjeneste, hvor du nemt kan finde den film, du vil se og blive inspireret til nye. På Nordisk Film+ får du også en række nye funktioner:

• Se film offline
    Download film og serier til din mobile enhed og tag film med på farten uden at bekymre dig om internetforbindelsen.
  • Min liste
    Føj film og favoritter til din personlige liste, så du nemt kan finde og se filmene senere.
  • Se videre
    Få overblik over hvilke film, du er i gang med at se, og fortsæt hvor du slap.

Få flere glimt af din kommende nye streamingtjeneste. Se mere.

Samme pris som du betaler nu
Med Nordisk Film+ får du mange flere film til helt samme pris, som du betaler nu*. Hvis du ved tidspunktet for flytningen er inde i en abonnementsperiode, du allerede har betalt for, følger din tidligere betaling med over på Nordisk Film+.
*Gælder Dansk Filmskat-abonnenter, der i dag betaler 49 kr./md., 270 kr. halvårligt eller 468 kr. årligt.

Også abonnent på børnestreamingtjenesten Min Bio?
Hvis du i dag både abonnerer på Dansk Filmskat og Min Bio, vil du fremadrettet kun betale den pris, du i dag betaler for Dansk Filmskat. Du får altså indholdet fra Dansk Filmskat og et børneunivers samlet hos Nordisk Film+ uden at skulle betale dobbelt.

Hvornår flytter vi?

Vi gør os i øjeblikket umage for at gøre Nordisk Film+ helt indflytningsklar, så vi kan give dig en varm velkomst. Når vi kender til den præcise dato for, hvornår du kan flytte din bruger til Nordisk Film+, giver vi dig besked via e-mail og her på siden.

Hvad skal
jeg gøre?

Du skal ikke foretage dig noget endnu. Vi giver dig besked via e-mail og her på siden, når det er tid til at flytte din bruger. I mellemtiden kan du fortsætte med at se film på Dansk Filmskat, fuldstændig som du plejer.

Hvad hvis jeg ser film på Dansk Filmskat via YouSee eller Waoo?

Hvis du abonnerer på Dansk Filmskat via YouSee Bland Selv eller Waoo, får du i tide besked fra dem om, hvad det betyder for dig, når Nordisk Film+ lancerer. Indtil videre kan du fortsætte med at se Dansk Filmskat, som du plejer.

Hvordan holder jeg mig opdateret?

Vi sørger for at holde denne side opdateret med informationer om Nordisk Film+. Hvis du ikke allerede er tilmeldt Dansk Filmskats ugentlige nyhedsbrev, eller følger med på vores Facebook og Instagram, vil vi anbefale dig at gøre det. Her løfter vi nemlig løbende sløret for flere spændende ting om Nordisk Film+.

Hvordan opsiger jeg mit Dansk Filmskat abonnement?

Vores hensigt med Nordisk Film+ er naturligvis at forbedre din brugeroplevelse og skabe mere værdi for dig. Hvis du alligevel ønsker at opsige dit nuværende abonnement, kan du følge denne guide.