Om Dansk Filmskat

Se danske filmklassikere lige når du har lyst!

Dansk Filmskat er en streamingtjeneste fra Nordisk Film. For kun 49 kr. om måneden får du ubegrænset adgang til at se danske film fra dengang, alting var lidt hyggeligere. Hver uge udskiftes nogle af filmene, så der altid er friske filmoplevelser at se frem til.

Du kan se Dansk Filmskat på følgende enheder:

Smart TV (Samsung, LG og Phillips)
Tablet
Mobil
Computer
Apple TV
Chromecast og AirPlay

Som medlem af Dansk Filmskat kan du dykke ned i et bredt udvalg af filmklassikere. Der er både udødelige filmserier som Olsen Banden, populære folkekomedier med Dirch Passer, hyggelig Morten Korch-nostalgi, ungdomsfilm fra 80’erne, nyrestaurerede sort-hvid film, sjældne perler og meget mere! Du kan også se dokumentarfilm om Danmarks historie og opleve Ghita Nørby, Morten Grunwald, Bent Fabricius-Bjerre og en række andre filmikoner fortælle historierne bag filmene.

Kan du ikke få nok af hundehoveder, soldaterkammerater og dansk filmhygge? Så følg med på Facebook eller Instagram.

Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer er du velkommen til at ringe til os alle hverdage kl. 10-15 på telefon 70 70 77 88 eller skrive til os på support@danskfilmskat.dk.

Dansk Filmskat udbydes af Nordisk Film Distribution A/S. Vi er registreret i Danmark under CVR-nummer 13 51 30 74, og har kontor på Mosedalvej 14, 2500 Valby. Radio- og TV-nævnet fører tilsyn med tjenesten.