Gavekort: Sådan indløser du

Vil du give et gavekort til familie eller en ven? Køb Dansk Filmskat Gavekort her

Tillykke med dit Dansk Filmskat gavekort! Sådan kommer du i gang

1. Indløs dit gavekort her
  2. Klik Har du en værdikode (nederst i billedet)
  3. Indtast den fulde værdikode (der skelnes mellem store og små bogstaver) og klik Indløs
  4. Indtast din mail og vælg din adgangskode. Accepter betingelser og klik Opret bruger

Du kan afspille Dansk Filmskat på følgende enheder:

• Smart TV (Philips, LG, Samsung)
  • Afspilning via Chromecast
  • Apple TV 4 og nyere
  • Apple TV 3 (Airplay)
  • Tablets og mobil
  • Computer (Vær opmærksom på at Dansk Filmskat ikke understøtter afspilning via Microsoft Edge, så benyt en anden webbrowser, evt. Google Chrome. )

Hent Dansk Filmskats app i Google Play eller App Store for at afspille på tablet/mobil.

For afspilning på Smart TV skal Dansk Filmskat appen downloades. Den ligger klar i LG's Content Store, Philips apps/Philips TV samling eller Samsung apps.

Adgangen til Dansk Filmskat udløber automatisk, når perioden for gavekortet er slut.

Gavekortet kan ikke knyttes til et allerede eksisterende abonnement.

Følg os på Facebook og Instagram for at få information om nye film på tjenesten.

Tilmeld dig Dansk Filmskats nyhedsbrev.

Vores kundeservice sidder klar til at besvare alle henvendelser inden for 24 timer på: support@danskfilmskat.dk

Glædelig jul og god fornøjelse med Dansk Filmskat!