Hvordan bruger jeg Chromecast?

Sørg for at din Chromecast er installeret og tilknyttet dit internetnetværk.

1. Hent og installer Dansk Filmskats app på din smartphone eller tablet i App Store eller Google Play

2. Åbn appen og log ind med dine oplysninger ved at klikke på ’MENU’ øverst i højre hjørne og vælge ’Log ind’

3. Start en film, klik på cast knappen og vælg din Chromecast.

Dansk Filmskat kan Chromecastes fra både Android samt iOS enheder, såfremt Dansk Filmskat appen er downloadet på enheden. Klik på Chromcast ikonet. mceclip0.png

Hvis ikonet ikke kommer frem, kan det være fordi dit TV er slukket.

Ved cast fra computer skal du gå til: www.danskfilmskat.dk fra en Chrome browser. I øverste højre hjørne skal der klikkes på de tre vertikale prikker og vælges "Cast".

Dansk Filmskat kan castes til en Chromecast som er indbygget i TV'et eller til en ekstern Chromecast der er indsat i TV'et.

Jeg kan ikke forbinde min Chromecast til mit TV:

iOS enhed: Sørg for at "Lokalt netværk" er slået til, under "Indstillinger".

Tjek at både enheden der castes fra, samt Chromecast er tilknyttet samme WIFI.
Sørg for at både app og Chromecast er opdateret.

Du kan opdatere din Chromecast ved at tage den ud af TV'et og indsætte den igen.

Ved den indbyggede Chromecast, skal du opdatere Chromecast recieveren via indstillgerne på TV'et.

Tjek evt. om det afhjælper at slå Bluetooth fra, på enheden der castes fra.

Min Chromecast hakker:

Tjek at både enheden der castes fra, samt Chromecast er tilknyttet samme WIFI.
Sørg for at både app og Chromecast er opdateret.

Du kan opdatere din Chromecast ved at tage den ud af TV'et og indsætte den igen.

Ved den indbyggede Chromecast, skal du opdatere Chromecast recieveren via indstillgerne på TV'et.

Tjek evt. om det afhjælper at slå Bluetooth fra, på enheden der castes fra.

OBS! Cast funktionen fungerer ikke optimalt på indbyggede Chromecasts i eksterne TV bokse, f.eks. Canal Digital boks der er tilknyttet TV'et.

Chromecast skal sidde direkte i TV'et der castes til, enten som en ekstern enhed eller indbygget i TV'et.

På nuværende tidspunkt fungerer indbygget Chromecast på Prosonic TV desværre ikke. Vi har teknikere på sagen. Såfremt du ønsker en mail når fejlen er rettet, skriv da til support@danskfilmskat.dk

Hvordan får jeg undertekster på filmene når jeg afspiller via Chromecast:
For at slå undertekster til, vælg den film der ønsker at afspille og klik på den lille taleboble i afspilningsvinduet. Slå derefter Chromecast til og afspil filmen.
Du kan via artiklen "Undertekster" tjekke hvilke film der har undertekster tilgængelige.