Jeg har oprettet en brugerprofil, men intet abonnement

For at kunne afspille filmene på Dansk Filmskat skal du oprette et abonnement til din bruger.

Du kan vælge mellem vores tre abonnementer: månedligt, halvårligt og årligt. Som ny kunde får du altid de første 14 dage gratis, så du kan prøve, om Dansk Filmskat er noget for dig.

De tre abonnementer giver adgang til samme indhold. Forskellen er, at du efter din prøveperiode:

• Ved et månedligt abonnement betaler 49 kroner om måneden
  • Ved et halvårligt abonnement betaler 270 kroner én gang hvert halve år (spar 8%)
  • Ved et årligt abonnement betaler 468 kroner én gang hvert år (spar 20%)

Opret et abonnement på Dansk Filmskat ved at følge denne guide:

1. Log ind på Dansk Filmskat. Det skal du gøre via vores hjemmeside: https://www.danskfilmskat.dk/

2. Tryk Min konto

3. Tryk Bliv medlem

4. Vælg abonnement

5. Indtast betalingsoplysninger

Når du har fulgt denne guide, kan du afspille film fra Dansk Filmskat, når du er logget ind på din konto.