Afspilning i Edge-browseren fejler - Stream error

Der opleves i øjeblikket en fejl med afspilning af nogle film, når det foregår via Edge browseren på en PC. Man kan opleve at få denne fejlkode: "Stream error: HTTP error"
Der arbejdes på at rette fejlen, men indtil da, henvises det til at man benytter en anden browser f.eks. Google Chrome.

Læs mere og download Chrome her:
https://www.google.com/chrome/<

Vi forventer fejlen rettet omkring september 2020. Vi opdaterer her når Edge igen kan benyttes til afspilning.