Hvor finder jeg Dansk Filmskat appen på Philips Smart tv (Android)?

Du finder Dansk Filmskat appen på et Philips Android Smart TV ved at åbne Philips TV samling.

Her skal du benytte søgefunktionen (øverst i højre hjørne) og søge på "Dansk Filmskat".
Herefter skal du sørge for at markere "Alle apps" øverst i billedet. Dansk Filmskat appen forekommer og du kan nu installere den til dit Smart TV.

For at oprette et abonnement skal du gå til www.danskfilmskat.dk/kjoep