Hvor finder jeg Dansk Filmskat appen på Philips Smart TV (Android)?

Hvis dit Philips Smart TV er et Android TV og har Philips eget app galleri: Philips TV samling kan du afspille Dansk Filmskat på dit TV.

Du finder Dansk Filmskat appen ved at åbne Philips TV samling.

Her skal du benytte søgefunktionen (øverst i højre hjørne) og søge på "Dansk Filmskat".
Herefter skal du sørge for at markere "Alle apps" øverst i billedet. Dansk Filmskat appen forekommer og du kan nu installere den til dit Smart TV.

Hvis Dansk Filmskat appen ikke kommer frem, skal du sikre dig at land er sat til Danmark via indstillingerne for Philips TV samling.

Det fremgår hvilket land der er indstillet til, nederst i højre hjørne, når Philips TV samling er åben.

For at ændre landet, skal du klikke på den grønne knap på fjernbetjeningen.

For at oprette et abonnement skal du gå til www.danskfilmskat.dk/kjoep