Hvordan bruger jeg AirPlay?

Sørg for at Apple TV og din iPhone/iPad er tilknyttet samme internetnetværk

1. Hent og installer Dansk Filmskat appen på din iPhone/iPad via App Store

2. Åbn appen og log ind med dine oplysninger ved at klikke på ’MENU’ øverst i højre hjørne og vælge ’Log ind’

3. Træk opad fra bunden af skærmen på din iPhone/iPad for at åbne Kontrolcentret

4. Klik på ’AirPlay’, vælg ’Apple TV’ og start derefter den valgte film