Hvordan bruger jeg AirPlay?

Sørg for at Apple TV og din iPhone/iPad er tilknyttet samme internetnetværk

1. Hent og installer Dansk Filmskat appen på din iPhone/iPad via App Store

2. Åbn appen og log ind med dine oplysninger ved at klikke på ’MENU’ øverst i højre hjørne og vælge ’Log ind’

3. Vælg den film du ønsker at se og klik på AirPlay logoet. Klik på den enhed du vil afspille filmen på, og skriv koden som forekommer på TV skærmen som du vil benytte AirPlay med.