Du kan finde Dansk Filmskat som app til Smart TV på følgende:

Samsung Smart TV - både Tizen og det gamle styresystem - årgang 2012-2019

Philips Smart TV - årgang 2015-2019

LG - HTML5-baseret - årgang 2012-2019

På udvalgte LG Smart TV oplever vi desværre en teknisk fejl. Derfor er appen fjernet på følgende LG serienumre: EG9600, UF9400, UF8600, UG8700, UF8500, UF7700, UF6900.
Vi arbejder på at rette fejlen.

Hvis dit TV er af ældre dato, end dem som er listet her, kan du undersøge om dit TV har indbygget Chromecast. Er det tilfældet kan du anvende dette til at afspille Dansk Filmskat på dit TV i stedet.