Du kan finde Dansk Filmskat som app til Smart TV på følgende:

Samsung Smart TV - både Tizen og det gamle styresystem - årgang 2012-2016

Philips Smart TV -  HTML5-baseret (ikke Android-baseret) - årgang 2012-2016

LG - HTML5-baseret - årgang 2012-2016

På udvalgte LG Smart TV oplever vi desværre en teknisk fejl. Derfor er appen fjernet på følgende LG serienumre: EG9600, UF9400, UF8600, UG8700, UF8500, UF7700, UF6900.
Vi arbejder på at rette fejlen.

På udvalgte Philips Smart TV oplever vi i øjeblikket en teknisk fejl, som gør at man ikke kan benytte Dansk Filmskat. I det tilfælde vil man få meddelelsen "Comming soon". Vi arbejder på at rette fejlen. Undersøg evt. om dit Philips TV har indbygget Chromecast, da du så kan anvende dette til at afspille Dansk Filmskat på dit TV i stedet.

Følgende modeller på Philips Smart TV er påvirket af problemet på på nuværende tidspunkt:

22PFL4208H/12

32PFL6007H/12

Hvis du oplever ovenstående fejl, er du velkommen til at sende os en mail, så noterer vi din mail-adresse og giver dig direkte besked, så snart fejlen er rettet.