Hvor kan jeg se Dansk Filmskat?

Du kan se Dansk Filmskat i hele verden, både via Dansk Filmskat appen, samt www.danskfilmskat.dk.

Se Dansk Filmskat på den enhed, der passer dig bedst. Vi ønsker at give dig den bedste filmoplevelse. Derfor anbefaler vi, at din internetforbindelse og visse enheder lever op til følgende krav.

Mobil

• iOS 9 eller nyere (Afspilning via Dansk Filmskat app, hent den i App store)
  • Android 5.0 eller nyere (Afspilning via Dansk Filmskat app, hent den i Google Play)

Smart TV

OBS! Afspilning af Dansk Filmskat via Smart TV kan udelukkende foregå via appen.

• Samsung Smart TV - både Tizen og det gamle styresystem - årgang 2012-2019
  • Philips Smart TV - årgang 2015-2019
  • LG - HTML5-baseret - årgang 2013-2019

Chromecast

• Cast via iOS
  • Cast via Android
  • Cast via Chrome-browser via computer

Opret dit abonnement her

Apple TV

Appen kan downloades til Apple TV 4 fra App Store på samme måde som på iPhone og iPad.

Vær opmærksom på, at du ikke kan oprette et abonnement i appen på Apple TV. Dette skal du gøre via www.danskfilmskat.dk, inden du benytter Apple TV til at se film på.

Der kan benyttes AirPlay ved afspilning af Dansk Filmskat appen på en iOS enhed såfremt man har Apple TV3, dog skal det HDMI stik der forbinder Apple TV'et og TV'et være understøttet af HDCP.

Opret dit abonnement her

Styresystemer på computer

• Windows/PC: Windows XP, Windows Vista, Windows 8 eller nyere
  • Mac OS: Apple Mac OS X 10.5 eller nyere

Browsere på Windows/PC

• Internet Explorer 10 eller nyere
  • Safari 9 eller nyere
  • Firefox 55 eller nyere
  • Google Chrome 59 eller nyere
  • Edge (Version 80.0.361.50)

Vi anbefaler altid at opdatere sin browser til den nyeste version.

Browsere på Mac OS

• Firefox 55 eller nyere
  • Safari 9 eller nyere
  • Google Chrome 59 eller nyere (Google Chrome understøttes kun af Mac OS X 10.6 eller nyere)

Internetforbindelse
Dansk Filmskat kræver en bredbåndsforbindelse, såsom DSL eller kabel med en downloadhastighed på mindst 1Mb/s