Hvor kan jeg se Dansk Filmskat?

Se Dansk Filmskat på den enhed, der passer dig bedst. Vi ønsker at give dig den bedste filmoplevelse. Derfor anbefaler vi, at din internetforbindelse og visse enheder lever op til følgende krav:

Smartphone/tablet

• iOS 14 eller nyere (Afspilning via Dansk Filmskat app, hent den i App store)
  • Android 10 eller nyere (Afspilning via Dansk Filmskat app, hent den i Google Play)

I mange tilfælde kan Dansk Filmskat appen fungere på ældre versioner af Android og iOS. Vi kan dog ikke yde support på dem, og derfor heller ikke garantere at de virker korrekt.

Smart TV

Afspilning af Dansk Filmskat via Smart TV kan udelukkende foregå via appen.

• Samsung Smart TV - Tizen 3.0 eller nyere (årgang 2017+)
  • Philips Smart TV - årgang 2018 og nyere
  • LG Smart TV- HTML5-baseret - 4.0 eller nyere (årgang 2018+)

I mange tilfælde kan Dansk Filmskat appen fungere på ældre versioner af Smart TV, inklusiv Philips Android TV. Her findes Dansk Filmskat appen under "Philips TV samling". Vi kan dog ikke yde support på dem, og derfor heller ikke garantere at de virker korrekt.
Philips Android Smart TV model: 65PUS8106/12, har ikke Philips TV samling tilgængelig, og derfor kan Dansk Filmskat ikke benyttes på dette TV.

Vær opmærksom på, at du ikke kan oprette et abonnement i appen på Smart TV. Dette skal du gøre via www.danskfilmskat.dk, inden du benytter Apple TV til at se film på.

Opret dit abonnement her

Chromecast

Google Chromecast generation 2 eller nyere.

• Cast via iOS
  • Cast via Android
  • Cast via Chrome-browser via computer

Vær opmærksom på at Dansk Filmskat appen ikke understøtter indbyggede Chromecasts, (inklusiv Chromecasts indbygget i eksterne TV bokse som f.eks. Canal Digital.) Ofte vil det være muligt at anvende indbyggede Chromecast funktioner i Smart TV, men vi kan ikke garantere for kvaliteten.

Apple TV

Appen kan downloades til App store på Apple TV 4 med version 14 eller nyere.

Vær opmærksom på, at du ikke kan oprette et abonnement i appen på Apple TV. Dette skal du gøre via www.danskfilmskat.dk, inden du benytter Apple TV til at se film på.

Opret dit abonnement her

Der kan benyttes AirPlay ved afspilning af Dansk Filmskat appen på en iOS enhed såfremt man har Apple TV3, dog skal det HDMI stik der forbinder Apple TV'et og TV'et være understøttet af HDCP.

Styresystemer på computer

• Windows/PC: Windows XP, Windows Vista, Windows 8 eller nyere
  • Mac OS: Apple Mac OS X 10.5 eller nyere

Computer PC/Mac

• Internet Explorer nyeste version
  • Safari nyeste version
  • Firefox nyeste version
  • Google Chrome nyeste version

Vær opmærksom på at Dansk Filmskat ikke understøtter afspilning via Microsoft Edge internet browser.

Internetforbindelse
Dansk Filmskat kræver en bredbåndsforbindelse, såsom DSL eller kabel med en downloadhastighed på mindst 1Mb/s