Hvor kan jeg se Dansk Filmskat?

Du kan se Dansk Filmskat i hele verden. Du skal dog være opmærksom på, at Dansk Filmskat appen kun kan hentes fra en dansk app-butik.

Se Dansk Filmskat på den enhed, der passer dig bedst. Vi ønsker at give dig den bedste filmoplevelse. Derfor anbefaler vi, at din internetforbindelse og visse enheder lever op til følgende krav.

Mobil

• iOS 9 eller nyere
  • Android 5.0 eller nyere

Smart TV

• Samsung Smart TV - både Tizen og det gamle styresystem - årgang 2012-2017
  • Philips Smart TV -  HTML5-baseret (ikke Android-baseret) - årgang 2012-2016
  • LG - HTML5-baseret - årgang 2013-2016

Chromecast

PlayStation 3 og 4

Du kan benytte din PlayStation 3 eller 4 til at se Dansk Filmskat. Du henter blot appen på din PlayStation og logger ind med din bruger.

Vær opmærksom på, at du ikke kan oprette et abonnement i appen på PlayStation. Dette skal du gøre via computer, inden du benytter din PlayStation til at se film på.

Opret dit abonnement her

Apple TV 4

Appen kan downloades til Apple TV 4 fra App Store på samme måde som på iPhone og iPad.

Vær opmærksom på, at du ikke kan oprette et abonnement i appen på Apple TV. Dette skal du gøre via computer, inden du benytter Apple TV til at se film på.

Opret dit abonnement her

Samsung Blu-ray Player årgang 2013, 2014 & 2015

Computer

• Windows/PC: Windows XP, Windows Vista, Windows 8 eller nyere
  • Mac OS: Apple Mac OS X 10.5 eller nyere

Browsere på Windows/PC

• Internet Explorer 10 eller nyere
  • Safari 9 eller nyere
  • Firefox 55 eller nyere
  • Google Chrome 59 eller nyere

Browsere på Mac OS

• Firefox 55 eller nyere
  • Safari 9 eller nyere
  • Google Chrome 59 eller nyere (Google Chrome understøttes kun af Mac OS X 10.6 eller nyere)

Internetforbindelse
Dansk Filmskat kræver en bredbåndsforbindelse, såsom DSL eller kabel med en downloadhastighed på mindst 1Mb/s