Hvordan bliver jeg medlem?

På computer

1. Tryk på ”Bliv medlem" hvorefter du vil se de forskellige abonnementspakker

2. Vælg den ønskede abonnementspakke. Du vil efterfølgende blive ført videre til et registreringsvindue

3. Indtast din e-mailadresse og en selvvalgt adgangskode

4. Dernæst skal du læse og acceptere Dansk Filmskats vilkår og betingelser

5. Tryk til sidst på ”Opret bruger”

6. Du vil efterfølgende blive ført videre til en betalingsside, som vil kræve, at du indtaster dine betalingsoplysninger (hvilket sker under fuld sikkerhed)

7. Tryk “Gennemfør"

OBS: Hvis du allerede er abonnent, og ændrer din nuværende abonnementspakke, skal du huske at opsige det gamle abonnement først. Se hvordan under "Hvordan opsiger jeg mit abonnement?"

Via appen på Android-produkter

1. Tryk på ”Bliv medlem" hvorefter du vil se de forskellige abonnementspakker

2. Vælg den ønskede abonnementspakke. Du vil efterfølgende blive ført videre til et registreringsvindue

3. Indtast din e-mailadresse og en selvvalgt adgangskode

4. Dernæst skal du læse og acceptere Dansk Filmskats vilkår og betingelser

5. Tryk til sidst på ”Opret bruger”

6. Du vil efterfølgende blive ført videre til en betalingsside, som vil kræve, at du indtaster dine betalingsoplysninger (hvilket sker under fuld sikkerhed)

7. Tryk “Gennemfør"

OBS: Hvis du allerede er abonnent, og ændrer din nuværende abonnementspakke, skal du huske at opsige det gamle abonnement først. Se hvordan under "hvordan opsiger jeg mit abonnement?"

Via appen på Apple-produkter:

1. Hent appen i App Store

2. Klik på 'Menu' øverst i højre hjørne, vælg 'Bliv medlem' og opret en bruger. Herefter modtager du en email med et link, som du skal følge for at få adgang til film