Hvordan indløser jeg værdikoder?

For at indløse din værdikode, skal du følge disse trin:

1. Gå til www.danskfilmskat.dk. Har du modtaget et link sammen med din værdikode, skal du i stedet bruge dette og følge trinene derfra.

2. Klik på 'Bliv medlem'. Herefter skal du nu klikke på ”Har du en værdikode?” i bunden af skærmen og indtaste din særlige værdikode i feltet. Klik ”Indløs”.

3. Opret en bruger ved at indtaste din e-mail og en selvvalgt adgangskode. Tryk ”Opret bruger”.

Hvis du allerede har en bruger, skal du klikke på 'Log ind'.

4. Følg de næste par trin. Hvis din værdikode er med automatisk fornyelse, skal du muligvis indtaste dine betalingsoplysninger. Tjek da, at der står det rigtige tilbud, inden du klikker på betalingsknappen.

5. Når du ser beskeden ”Købet blev gennemført” og modtager en ordresbekræftelse på email, er du klar til at se Dansk Filmskat!

Bemærk at der i nogle tilfælde kan opstå en reservation på dit kort á 0,1 kr. - det vil blive refunderet igen i løbet af få dage. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

OBS! Det er ikke muligt, at indløse værdikoder i appen.