Hvordan forbedrer jeg billedkvaliten?

Hvis du har en god internetforbindelse, kan du sætte billedkvaliteten op.

Hvis du afspiller Dansk Filmskat via computer, kan du klikke på værktøjsikonet i filmafspilleren. Her kan du vælge en højere bitrate, så du får en bedre kvalitet.

Tjek din internethastighed via dette link.

I Dansk Filmskat appen til både Android og iOS tilpasses billedkvaliteten automatisk bl.a. efter internethastigheden.

Hvis du fortsat oplever problemer med billedkvaliteten, til trods for god internetforbindelse, kan det evt. hjælpe at lukke andre programmer eller apps.

Husk dog at ikke alle filmene er i HD.