Hvad gør jeg, hvis jeg har betalt, men filmene stadig er låste?

Først og fremmest er det altid vigtigt, at du er logget ind med de rigtige brugeroplysninger, når du vil bruge Dansk Filmskat. Du kan eventuelt være komme til at logge ud ved en fejl, så tjek altid dette først.

Hvis du fortsat oplever at filmene er låste, kan du tjekke under 'Min konto' og 'Administrer abonnementer', om dit abonnement stadig er aktivt.
Hvis der har været problemer med betalingen, kan dit abonnement nemlig være stoppet automatisk.