Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Opsigelse

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Du vil fortsat have adgang til alle filmene til udgangen af din betalingsperiode. Du opsiger medlemskab på følgende måde:

1. Gå til www.danskfilmskat.dk eller Dansk Filmskat appen

2. Log ind med din bruger

3. Klik på “Min Konto” i øverste højre hjørne af vinduet og herefter på “Administrer abonnementer”

4. Klik herefter på ”Opsig abonnement”

5. Vælg din opsigelsesgrund og bekræft opsigelsen.

Opsigelse kan ske med en måneds varsel, medmindre du er i en tilbudsperiode på 6 eller 12 måneder. I disse tilfælde kan abonnementet først opsiges med en måneds varsel efter de første 5 måneder.