Hvordan bruger jeg Dansk Filmskat på forskellige platforme?

På computer:

- Hvis du vil se film via computer, skal du åbne www.danskfilmskat.dk. Her skal du logge ind ved at klikke på “Log ind” i øverste, højre hjørne, hvor du indtaster dine valgte brugeroplysninger. Derefter har du ubegrænset adgang til alle filmene via computer - såfremt du har et aktivt abonnement.

På Android-produkter:

- På Android-produkter skal du hente Dansk Filmskat-appen via Google Play. Derefter kan du åbne appen, klikke på "menu" i øverste, højre hjørne og logge ind med dine valgte brugeroplysninger.

OBS! Dansk Filmskat kræver Android version 4.4 eller nyere.

På iPad/iPhone:

- På disse enheder skal du hente Dansk Filmskat-appen via App Store. Derefter kan du åbne appen, klikke på "menu" i øverste, højre hjørne og logge ind med dine valgte brugeroplysninger.

OBS! Dansk Filmskat kræver iOS 7 eller nyere.

På PlayStation:

Du kan benytte din PlayStation 3 eller 4 til at se Dansk Filmskat. Du henter blot appen på din PlayStation og logger ind med din bruger.

På Apple TV:

Appen kan downloades til Apple TV 4 fra App Store på samme måde som på smartphone og tablet. Log herefter ind med din bruger.

Via Chromecast:

Sørg for at din Chromecast er installeret og tilknyttet dit internetnetværk.

1. Hent og installer Dansk Filmskats app på din smartphone eller tablet i App Store eller Google Play

2. Åbn appen og log ind med dine oplysninger ved at klikke på ’MENU’ øverst i højre hjørne og vælge ’Log ind’

3. Start en film, klik på cast knappen og vælg din Chromecast.

Du kan bruge dine brugeroplysninger på op til 3 forskellige enheder samtidigt, så hele familien har rig mulighed for at se de elskede filmklassikere.

På Philips Smart TV:

Sørg for at dit tv er tilknyttet dit netværk.

Du finder Dansk Filmskats app i app-galleriet. Du henter blot appen til dit SmartTv. Log herefter ind på med din bruger.

På Samsung Smart TV:

Sørg for at dit tv er tilknyttet dit netværk.

Du finder Dansk Filmskats app i SmartHub, under 'Kategorier'. Her henter du blot appen til dit SmartTv. Log herefter ind med din bruger.

På LG Smart TV:

Sørg for at dit tv er tilknyttet dit netværk.

Du finder Dansk Filmskat appen i LG content store. Her henter du blot appen til dit SmartTv. Log herefter ind med din bruger.