Fejl med undertekster på Apple TV og iOS

Vi oplever i øjeblikket fejl en teknisk fejl, som gør at undertekster ikke forekommer på nogle film, når man ser Dansk Filmskat på Apple TV, iPhone eller iPad.

Vi arbejder på at få underteksterne tilbage på disse enheder.

Underteksterne er stadig tilgængelige hvis du ser film via din browser på din computer.

Du kan under "Undertekster" altid finde en opdateret liste over hvilken film, som aktuelt ligger på Dansk Filmskat, der har undertekster tilgængelige.

Du kan altid se hvor vores undertekster er tilgængelige under: "Hvilke enheder er undertekster tilgængelige på"